Followersالسلام عليكم ورحمة اللهوبركاته


Monday, March 4, 2013

Sabun Kolagen PMC dan Cream Muka PMC


Salam,

New packing sabun Kolagen dan Cream Muka Collagen, Berminat leh inform saya :)

Contact no. : 010-2062694

Menggunakan Rumpai laut yang mengandungi seperti alga mengandungi magnesium, vitamin A,C dan E, kalsium yang berfungsi melembutkan kulit, menguatkan jaringan sel kulit, membaiki serta menambahkan produksi kolagen dan elastik kulit. Tanaman bawah laut seperti alga, rumpai laut dan rumput laut merupakan bahan yang sesuai dan dapat diterima oleh badan dengan mudah sebab badan manusia sendiri terdiri daripada 50% air. Bahan rawatan yang berasaskan tumbuhan laut tidak menimbulkan kesan sampingan bagi mereka yang memiliki kulit sensitive. Ekstraknya mengandungi enzim dan antioksidan yang merupakan imunisasi dalam mengatasi pencemaran, sinar matahari dan melambatkan proses penuaan kulit.

KHASIAT SABUN PURE MARINE COLLAGEN:-
Mencantikkan kulit, melicinkan kulit,mengecilkan liang pores, mencerahkan kulit, mengecutkan jerawat, melembabkan kulit,mengurangkan whitehead dan black head,mengurangkan pigmentasi kulit, merawat resdung, mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit gebu dan anjal. HALAL, SELAMAT DAN TANPA BAHAN PENGAWET.


Kandungan :
Gliserin Base, Ekstra Rumpai Laut Unggu, Minyak Zaitun, Higoat, Pewarna dan Haruman.


Cream Muka Kolagen dari Rumpai Laut. 

Berat: 7gm

Khasiatnya:
Melicinkan & menghalus kulit wajah, memgurangkan jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan open pores, merawat resdung, kulit anjal dan mencerahkan, menyerikan wajah


Kandungan :

Base Cream, Kolagen Rumpai Laut Asli, Minyak Zaitun dan tambahan UV Proctection
1 comment:

syeema zieeza said...

assalamualaikum,sy berminat nak jadi agen dropship utk sabun & cream pmc ..call/sms/whats app -0198505984-syeema

My Family ....

Blog Archive

Animated Recent Post Widget

get this widget here